Over ons

Over BO Vaping

U kunt als winkelier of reseller bij ons terecht voor de BO Vaping collectie. BO Vaping is een productlijn uitgebracht door J WELL France, marktleider in elektronische sigaretten in Frankrijk en opgericht in 2012. BO Vaping telt tezamen met J WELL France op dit moment meer dan 600 verkooppunten wereldwijd, wat BO Vaping het ultieme pod-systeem op de markt maakt. BO gebruikers kunnen waar ook ter wereld altijd aan hun Caps komen (dit is met andere populaire merken wel anders).

BO Vaping is een exclusief vape-pod-systeem uit Frankrijk. De collectie bestaat uit 2 type e-sigaretten, namelijk de BO One en de BO Plus welke te gebruiken zijn met de BO Caps. De BO One en Plus zijn er in verschillende kleuruitvoeringen, en de BO Caps collectie telt 16 verschillende soorten smaken, waarbij elke smaak verkrijgbaar is in 3 nicotinegehaltes namelijk 0-, 8- en 16mg/ml.

Alle onze e-liquids worden ontwikkeld en geproduceerd in Parijs, Frankrijk. De e-liquids voldoen aan de hoogte ISO-normeringen en dragen het AFNOR-keurmerk. U zult dan ook geen ambrox, diacetyl of parabenen in onze e-liquids vinden.